Honderd jaar Heijmans

17 oktober 2023

Heijmans is een zeer gewaardeerde opdrachtgever van Kwakman. Een relatie die al ruim 20 jaar goed is. Bij de viering van Heijmans’ honderdjarig bestaan heeft het bouwbedrijf het predicaat ‘koninklijk’ gekregen. Het predicaat symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover Heijmans. Kwakman spreekt diepe waardering uit. En grote dank voor alle mooie projecten die we samen met Heijmans volbrachten.

Honderd jaar Heijmans

Als blijk van waardering en ter felicitatie van een eeuw Heijmans sponsort Kwakman verschillende Heijmans sportevenementen voor het goede doel. Nog niet zo lang geleden bedwongen 100 Heijmans medewerkers al wandelend of op de fiets de Montée de Simnoz voor KWF Kankerbestrijding. Een prestatie van formaat!

En nu, zonder afscheid te nemen van de afgelopen eeuw begint voor Heijmans een nieuw hoofdstuk. De langetermijnstrategie van het bedrijf stoelt op drie pijlers: verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dat gebeurt door kennis, kracht en kunde zo integraal mogelijk in te zetten, de juiste samenwerkingspartners te zoeken en te verduurzamen op het gebied van energie, materialen en ruimte.

Dankzij een gedeelde toekomstvisie en strategie vinden Heijmans en Kwakman elkaar al jaren in het slimmer, sneller en beter maken van de bouw. Samen met Heijmans dragen we graag en grondig bij aan maatschappelijke uitdagingen als de woningopgave, mobiliteit, klimaatverandering en de energietransitie. Want samen bouwen we de toekomst, vandaag.

Heijmans, van harte gefeliciteerd! Op naar nog eens honderd jaar.