13-01-2017

Kwakman Groep vervolmaakt dienstenpakket met Kwakman Tegelwerken

Kwakman Groep vervolmaakt dienstenpakket met Kwakman Tegelwerken

Opnieuw grote ontwikkelingen binnen de Kwakman Groep. Met trots introduceren wij per 1 februari 2017 een nagelnieuwe divisie: Kwakman Tegelwerken. Een vervolmaking van ons toch al ruime dienstenpakket en een absolute meerwaarde voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

IJzersterk Tegelteam

Dat het plan voor het opzetten voor een tegeldivisie niet helemaal uit de lucht is komen vallen spreekt voor zich. Na de samenwerking met BPZ Deuren en het opzetten van de nieuwe divisies Schilderwerken, Tribunes, Interieurbouw en Interieurontwerp ontstond al snel de behoefte ons dienstenpakket te completeren met Tegelwerken.

Aldus de markt verkennende zijn wij gestuit op een ijzersterk en ambitieus TegelTeam. Een groep van 4 professionals uit de tegelmarkt die hun sporen verdiend hebben op zowel financieel, operationeel, technisch en koperskeuze gebied. Kortom; in één klap direct een volledige invulling van het gehele werkveld op tegelgebied.
 

Meerwaarde voor zakelijke markt

Met onze nieuwe divisie tegelwerken zijn wij in staat de zakelijke markt beter te bedienen. Met name voor de komende golf van nieuwbouwwoningen hebben we nu de tools in handen aannemers nog verder te ontzorgen. Dat geldt zeker voor werkvoorbereiding en BIM processen maar te meer voor de binnengehaalde kennis op het gebied van koperskeuzebegeleiding. Verder zien we met Kwakman Tegelwerken kansrijke mogelijkheden voor P&B Interieurbouw en Kwakman interieur voor projectinrichting en -afbouw.
 

De particuliere klant steeds beter in beeld

Met het begeleiden van koperskeuzetrajecten komt de particuliere klant voor Kwakman Groep steeds beter in beeld. Het opzetten en inrichten van een complete showroom is één van de grootste uitdagingen waar de Kwakman Groep nu voor staat. En die gaan we graag aan! Het directe contact met de particuliere klant zal veel perspectief bieden voor o.a. Kwakman Interieur. De ontwerp-, styling- én (af)bouwwerkzaamheden zullen zich uitbreiden van woon- en slaapkamer naar keuken, badkamer en toilet.
 

Bestendig naar de toekomst

Met de nieuwe divisie Tegelwerken doen we wederom een investering in de toekomst. Een investering in kennis en diensten die zich uit laat betalen in betere kwaliteit en een scherpere prijsstelling. Een sterkere concurrentiepositie biedt continuïteit voor alle divisies binnen de Kwakman Groep.

En nu verder voorwaarts!

  • Deel dit artikel:

Nieuws & projecten van de Kwakman Groep