30-06-2016

Petra Tol-Jonk, nieuwe administratieve multitasker aan boord bij Kwakman.

Petra Tol-Jonk, nieuwe administratieve multitasker aan boord bij Kwakman.

Toegegeven, “it’s a man’s, man’s, man’s world” met al die vakmannen van Kwakman. Maar er kwam weinig van al die vakmannen terecht zonder vakvrouwen. Gelukkig hebben we de M/V verhouding binnen ons personeelsbestand weer een klein beetje weten te nivelleren.

Bijzonder blij zijn we met Petra Tol-Jonk die ons team komt versterken om de groeiende organisatie en de daarmee steeds complexer wordende administratie op het juiste spoor te houden.

Maar liefst ruim 20 jaar ervaring als directie-assistente, administratief medewerker en trouble-shooter. Iemand die aan het einde van de dag pas voldaan de deur achter zich dicht trekt als ze zeker weet dat er geen ‘losse eindjes en open lussen’ meer her en der in het kantoor rondzwerven. Dat is de instelling van Petra Tol-Jonk die sinds 13 juni aan de slag is gegaan bij Kwakman Groep. “Ik ga er vanuit dat iedereen zo goed mogelijk zijn werk wíl doen op de werkvloer, wat dat betreft twijfel ik nooit aan de intenties van mensen. Contact en communicatie is echter wél een belangrijke voorwaarde want niemand werkt alleen en we moeten het echt samen doen. Problemen zijn er altijd en die zijn niet altijd eenvoudig maar je moet ze wel oplossen, zo simpel is het dan weer wel!”

Wij zijn uiteraard erg blij met deze kordate woorden van Petra, een vrouw die duidelijk haar mannetje zal staan binnen onze organisatie.

  • Deel dit artikel:

Nieuws & projecten van de Kwakman Groep