Bedrijven

Kwakman Schilderwerken

Compleet in afbouw, specialist in schilderwerk en behangwerk

Resultaatgericht, zorgvuldig en innovatief

Door LEAN te plannen en te werken hanteert Kwakman een eigentijdse en resultaatgerichte aanpak. Door een zorgvuldige werkvoorbereiding en professionele uitvoering, vanzelfsprekend conform veiligheids- en milieuvoorschriften. De heldere communicatie en het eindresultaat zorgen uiteindelijk voor het fraaiste resultaat in schilderwerk en behangwerk.

Onze specialismen

  • Alle soorten schilderwerk
  • Latex spuitwerk
  • Verf spuitwerk
  • Glasweefsel (scan) en sauswerk
  • Fotoprint behang (referentie Inntel Hotel Amsterdam)
  • Luxe wandbekleding zoals Vescom, Arte en andere merken (referentie Holiday Inn Express Amsterdam en De Flier te Amsterdam)

Onze belofte

Wij zijn scherp op voortgang, kwaliteit, veiligheid én kosten.

Snelle doorlooptijden, minimale faal- en meerkosten en de hoogste kwaliteit

Kwakman staat voor heldere communicatie en gedegen advies van gekwalificeerde vakmensen. Onze uitstekende garantievoorwaarden én ons indrukwekkende trackrecord van overtuigende referenties zijn ons bewijs van kwaliteit. Kwakman schildert en behangt voor vooraanstaande aannemers, woningcorporaties, overheden, onderwijs- en zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Klanten die kiezen voor een integrale totaaloplossing bij Kwakman -inclusief eindafwerking zoals schilderwerk en behang- verhogen de kwaliteit van het eindresultaat. Aan onze kant kunnen wij het proces dan namelijk perfect stroomlijnen terwijl u als klant maximale ontzorging ervaart

Jan Buijs

Neem contact met ons op

Kwakman ontstijgt grenzen en neemt jou mee. Maak kennis met onze baanbrekende werkwijze.

Neem contact op