Bedrijven

Kwakman Servicebouw

De ziel van Kwakman

Naast alle grote en vaak prestigieuze opdrachten, doen we -onder de noemer van Kwakman Servicebouw- ook de kleinere klussen met hart en ziel. Daar zijn we immers ooit begonnen. Ook Kwakman Servicebouw staat voor innovatie, vernieuwende concepten en vóóruit kijken. Met de installatie van metalstud wanden en plafonds bij mutaties, klein bouw, compacte renovatieklussen en dito (niet seriematig) retailwerk. Snel schakelen en korte lijnen is ons devies.

Onze belofte

Focus, snelheid en flexibiliteit in traditionele Kwakman specialisaties.

Uitblinkers die doen wat ze beloven

We beschikken over vaklieden die uitblinken in snel één-op-één schakelen en die doen wat ze beloven. Daarom beschikken we inmiddels over unieke specialistische knowhow, waar we letterlijk en figuurlijk nog in door kunnen groeien. Dat geeft focus en duidelijkheid. Daar houden wij bij Kwakman van.

Het hechte team van Kwakman Servicebouw behandelt op jaarbasis een groot aantal kort cyclische projecten. Ondanks de vaak korte voorbereidingstijd zien wij het als onze uitdaging om toch het hele proces ‘aan de voorkant’ slagvaardig te doorlopen, waardoor we tijdens de uitvoering onze bekende kwaliteit kunnen afleveren. Kijkend naar de toekomst blijven wij meedoen aan de verdere digitalisering van de bouw. Wij willen sneller, beter en slimmer

Jan Tol – Bedrijfsleider Kwakman Servicebouw

Neem contact met ons op

Kwakman ontstijgt grenzen en neemt jou mee. Maak kennis met onze baanbrekende werkwijze.

Neem contact op