Bedrijven

Kwakman Totaalafbouw

Bouwt Beleving

Kwakman totaalafbouw is gespecialiseerd van ruwe afbouw tot complete fit out. Dit houdt in dat wij een casco ruimte tot in detail klaar maken voor gebruik. Wanden, plafonds, vloeren en interieur: alles is mogelijk. Kwakman is aannemer van de ultieme beleving en functioneert als projectmanager van uw gehele binnenbouwproject. Samen met de opdrachtgever bepalen we wat het beste is voor het project en hoe ver we daadwerkelijk gaan.

Onze belofte

Een one stop shop in totaalafbouw, zonder moeilijke communicatielijnen en met de ambitie om uw project slimmer, sneller en beter te maken.

Daar maakt Kwakman het verschil

Ook wanneer een project vanwege de omvang, logistiek, duurzaamheid en budget uitdagend lijkt. Juist dan zorgen onze engineering skills, creativiteit en ervaring voor het verschil. Wij optimaliseren het proces en de werkvolgorde, kijken nauwlettend naar het kritieke pad, communiceren op hoog niveau en bekijken het project met een integrale blik. U heeft als opdrachtgever nergens omkijken naar. Daarom is Kwakman beter in totaalafbouw.

Neem contact met ons op

Kwakman ontstijgt grenzen en neemt jou mee. Maak kennis met onze baanbrekende werkwijze.

Neem contact op