Gerko Tribune

Kwakman oogst internationaal applaus met modulaire tribunebouw.

Modulaire tribunebouw

Van Leiden tot Winterswijk en van Groningen tot Antwerpen: de Gerko Tribune van Kwakman oogst staande ovaties en volle zalen. Gerko staat voor innovatie en specialisatie op het gebied van modulaire tribunebouw én specialistische afbouw.

Verbluffende toepassingen van hout, metalstud en gipsplaten zijn in de afgelopen jaren het handelsmerk geworden van onze engineers. Oog voor detail en ongekend vakmanschap zijn rijkelijk terug te vinden in de talloze opgeleverde projecten. Waarbij de tribunes –inmiddels internationaal- als vlaggenschip gelden. Met behulp van geavanceerde 3D scantechnieken passen de in BIM gerealiseerde ontwerpen perfect binnen bestaande bebouwingen.

Verwachtingen overtreffen

De Gerko Tribune vertegenwoordigt het summum aan tribunebouw in theater- en muziekomgevingen, maar bijvoorbeeld ook in educatieve projecten zoals collegezalen. Om vooral niet de bioscopen te vergeten, waar steeds vaker een hoofdrol voor Gerko Tribune is weggelegd.

Met zorgvuldige inachtneming van akoestische en brandwerende eisen zoeken de tribunes van Kwakman de grenzen van de mogelijkheden op, om vervolgens niet zelden de hooggespannen verwachtingen nog te overtreffen. In design, in functionaliteit, in bijdrage aan de omgevingsbeleving en in overall kwaliteit. De Gerko Tribune worden gebouwd van Kerto hout: industrieel 'hout van staal'. Kerto is vele malen sterker én lichter dan conventionele houtsoorten.

Synergie

Naast tribunes vertegenwoordigt deze in Friesland gevestigde tak van Kwakman ook een indrukwekkende expertise in specialistische afbouw. Niet voor niets verwierf Gerko meerdere keren de Gyproc Trophy, dé award voor creativiteit en vakmanschap in professionele afbouw.

Met de inbedding van Gerko Tribune in de Kwakman Groep weten de engineers van Gerko zich omringd door een ‘publiek’ waarvan zij zowel enthousiaste reacties als goede feedback krijgen. In de vorm van nog verder geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, geautomatiseerde (ontwerp)faciliteiten en knowhow op het gebied van grootschalige afbouwprojecten.

Meer weten over Gerko Tribune?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met Maurits. Hij vertelt er graag over!

Maurits Kooistra
Maurits Kooistra Directeur Gerko Tribune & Afbouw 06-51340996
Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.