Wall&Door

De meerwaarde van een wand en (schuif)deur ontstaat als zij zijn samengevoegd tot één functioneel werkend en makkelijk bedienbaar systeem. Met die gedachte als uitgangspunt werken BPZ en Kwakman samen. BPZ uit Assen is specialist in kozijnen, binnendeursystemen, compleet hang- en sluitwerk en het onderhoud daarvan. Wall&Door is het samenwerkingsconcept waarin de expertisen van beide ondernemingen zijn verenigd. Een resultaatgerichte coöperatie waarbinnen de gezamenlijke overall eindkwaliteit wordt geoptimaliseerd.

Droge afbouw plús het complete deurentraject

Naadloze integratie van planning en afwerking, zonder dat je ziet dat er twee afzonderlijke partijen aan het werk zijn geweest. Het beste van twee werelden komt samen: kennis van zaken op het gebied van zowel binnenafbouw als het complete deurentraject. Gestalte gegeven door twee gezonde, plat georganiseerde familiebedrijven met dezelfde mentaliteit.

Meer dan de som der delen: 6 jaar garantie + GND-III

Opdrachtgevers die kiezen voor het Wall&Door concept ontvangen een gecombineerde projectgarantie van 6 jaar, de bezegeling van optimaal comakership tussen Kwakman en BPZ. In het kader van Wall&Door kunnen wij bovendien het GND-III certificaat afgeven. Uit dit alles blijkt: bij Wall&Door is het geheel meer dan de som der delen.

ZORGPLUS schuifdeursysteem voor zorgprojecten

BPZ kan – evenals Kwakman – bogen op een groeiend aandeel in de markt van zorggerelateerd vastgoed. Een product dat in die markt bijzonder wordt gewaardeerd is het ZORGPLUS schuifdeurconcept. Vederlicht bedienbaar, geschikt voor toepassing in ziekenhuizen, verzorgingscentra en andere (zorg)instellingen. 

Meer weten over Wall&Door?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen van Kwakman Afbouw Volendam B.V.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Commercieel manager 06-30367092
Will Jonk
Will Jonk Operationeel manager Utiliteitsbouw & Woningbouw 06-17546650