Wat we doen

Estrich dekvloeren

Kwakman adviseert, faciliteert en monteert.

Kwakman is specialist in het op meesterlijk niveau aanbrengen en afwerken van vloeren. Met een volmaakt op elkaar ingespeeld team brengen we op top snelheid vloeren aan in woonpanden, kantoorgebouwen, winkelcentra, showrooms of luxe woningen waarbij we uitsluitend gebruik maken van de beste materialen. Of het nu gaat om XXL tegelvloeren, cementdekvloeren, anhydrietvloeren (gietvloeren), estrich vloeren of complexe computervloeren; Kwakman adviseert, faciliteert én monteert.

Compleet productenpakket

Door veel kennis in eigen huis en dankzij intensieve samenwerking met gerenommeerde leveranciers biedt Kwakman op verticaal gebied de beste oplossingen voor elke situatie. Met vloeren als onderdeel van een totaaloplossing komen verschillende Kwakman specialismen samen, waarbij het geheel – vloeren, wanden, plafonds – voldoet aan alle brandwerende, geluidsisolerende en andere specifieke voorwaarden. Oók bij complexe computervloeren in serverruimtes of kantoortuinen.

Snelheid, kwaliteit en hoge mate van procescontrole

Onze snelheid en hoge mate van procescontrole staan voorop bij utilitaire nieuwbouw, renovaties, transformaties en mutaties. Een strakke planning en optimale afstemming met derde partijen is daarbij cruciaal. Kwakman denkt in oplossingen en zoekt graag de samenwerking op, werkt hoe dan ook graag door en vindt zelfs op de grootste uitdaging een passend antwoord. Bovenal leveren we high end kwaliteit op, die past bij de hoogwaardige materialen die we gebruiken.