Wat we doen

Metalstud plafonds

Al tientallen jaren onze specialiteit.

Meerwaarde met horizontaal maatwerk

Kwakman biedt (maatwerk) oplossingen voor elk type plafond. Van systeem- en metalstud plafonds tot complexe, architectonische plafonds in afwijkende vormen of maten. BIM-engineering op hoog niveau, in combinatie met maatwerk productie resulteren in hoogwaardige plafonds met eersteklas afwerking. Altijd gedreven door innovatie, snelheid en procescontrole zorgt Kwakman bovendien voor een gestroomlijnd proces en perfecte resultaten. Voor minder doen we het niet.

Oplossen van complexe puzzels

Met ruime expertise vertaalt Kwakman uw XXL plafond naar een volmaakt visuele eenheid. Ook voor architectonische blikvangers, zoals ronde, gewelfde, gebogen of onderbroken plafonds leveren wij maatwerk oplossingen. We zijn bovendien expert in het naadloos samen laten komen van verschillende productsoorten, met elk hun unieke eigenschappen en toleranties. Oftewel: complexe puzzels lossen we op, met verbluffende resultaten tot gevolg.

Wie wij zijn?

Kwakman is een one stop shop in totaalafbouw. Zonder moeilijke communicatielijnen en met de ambitie om projecten slimmer, sneller en beter te maken. Door onze ervaring brengen wij rust in het afbouwproces. Samen met onze klanten, relaties en elkaar bereiken we door scherpte en openheid het beste resultaat. Iedere dag zoeken we naar verrassende oplossingen en proces verbeteringen. Daardoor zijn we voor steeds completere projecten een volwaardige en interessante partner