Wat we doen

Schilderwerk

Compleet in afbouw, specialist in schilderwerk.

Compleet in afbouw, specialist in schilderwerk.

Kwakman hanteert een eigentijdse en resultaatgerichte aanpak; door LEAN te plannen en te werken. Door een zorgvuldige werkvoorbereiding en professionele uitvoering, vanzelfsprekend conform veiligheids- en milieuvoorschriften. Met heldere communicatie en gedegen advies van gekwalificeerde vakmensen. Altijd zoekend naar innovatieve oplossingen en gebruikmakend van alleen de beste producten óf slimmere alternatieven!

Snelle doorlooptijden en de hoogste kwaliteit

De hoogste kwaliteit, dat is waar we letterlijk garant voor staan. Gezien onze uitstekende garantievoorwaarden én onze indrukwekkende trackrecord van overtuigende referenties. Kwakman schildert voor vooraanstaande aannemers, woningcorporaties, overheden, onderwijs- en zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Wie wij zijn?

Kwakman is een one stop shop in totaalafbouw. Zonder moeilijke communicatielijnen en met de ambitie om projecten slimmer, sneller en beter te maken. Door onze ervaring brengen wij rust in het afbouwproces. Samen met onze klanten, relaties en elkaar bereiken we door scherpte en openheid het beste resultaat. Iedere dag zoeken we naar verrassende oplossingen en proces verbeteringen. Daardoor zijn we voor steeds completere projecten een volwaardige en interessante partner.