Wat we doen

Stucwerk

Specialist in stucwerk, compleet in afbouw. Absolute meerwaarde voor opdrachtgever en eindgebruiker.

Veelzijdig in alle soorten stucwerk

Kwakman biedt een totaalpakket voor complexe (met name) utilitaire projecten. Dat betekent – naast droge afbouw – tegel-, schilder- én stucwerk voor (grootschalige) nieuwbouw- en renovatiewerken. Onze professionals besteden grote zorg aan specialistische en exclusieve wandafwerking, maar ook aan rechttoe-rechtaan stucwerk. Omdat de planning van het totaalplaatje in onze handen ligt, nemen wij aannemers alle zorgen uit handen. Zo levert Kwakman integrale oplossingen met meerwaarde voor opdrachtgever en eindgebruiker.

We doen wat we zeggen

Kwakman pioniert graag als het gaat om innovatieve oplossingen; we investeren al jaren in informatie- en procesontwikkelingen zoals BIM. Dergelijke toepassingen zijn inmiddels sterk verweven met onze aanpak en bedrijfscultuur. Om die reden kunnen we in de praktijk daadwerkelijk doen wat we in een vroeg voorbereidingsstadium beloven. Kwakman behaalt hogere efficiency en perfecte resultaten vanwege een optimaal ingericht en gestroomlijnd afbouwproces.

Wie wij zijn?

Kwakman is een one stop shop in totaalafbouw. Zonder moeilijke communicatielijnen en met de ambitie om projecten slimmer, sneller en beter te maken. Door onze ervaring brengen wij rust in het afbouwproces. Samen met onze klanten, relaties en elkaar bereiken we door scherpte en openheid het beste resultaat. Iedere dag zoeken we naar verrassende oplossingen en proces verbeteringen. Daardoor zijn we voor steeds completere projecten een volwaardige en interessante partner.