Wat we doen

Tegelwerk

Kwakman verzorgt excellent tegelwerk, op het niveau dat grotere aannemers van ons mogen verwachten.

Ervaren én agile co-maker

Van ziekenhuis tot winkelcentrum, van binnenstedelijke transformatie tot grootschalig woningbouwproject; Kwakman verzorgt excellent tegelwerk. Met BIM en LEAN sterk verankerd in onze denkwijze en werkprocessen, bewijzen we onze rol als agile co-maker keer op keer. In de vorm van een uiterst ervaren en deskundig team professionals, beschikken we over meer dan 50 jaar gecombineerde ‘tegelwijsheid’ verdeeld over alle lagen van de organisatie. Van calculatie en werkvoorbereiding tot planning en uitvoering.

Betrouwbare partner

Kwakman is een groep van elkaar completerende divisies, elk met z’n eigen expertise binnen de afbouw van grootschalige projecten; tegelwerk, schilderwerk, stucwerk en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafondsystemen. Kwakman denkt mee, denkt vooruit, ontzorgt en levert uitsluitend vakwerk. Is financieel gezond en neemt verantwoording voor een zo compleet mogelijk pakket (af)bouwdisciplines. Als het om tegelwerk gaat is Kwakman uw aangewezen partner!

Wie wij zijn?

Kwakman is een one stop shop in totaalafbouw. Zonder moeilijke communicatielijnen en met de ambitie om projecten slimmer, sneller en beter te maken. Door onze ervaring brengen wij rust in het afbouwproces. Samen met onze klanten, relaties en elkaar bereiken we door scherpte en openheid het beste resultaat. Iedere dag zoeken we naar verrassende oplossingen en proces verbeteringen. Daardoor zijn we voor steeds completere projecten een volwaardige en interessante partner.