ACOSORB
AKOESTISCHE SPRAY EN PLEISTERWERK

Bijzonder snel aan te brengen op iedere plafondvorm
Acosorb is een akoestische oplossing in spray- of pleistervariant. Acosorb staat voor een buitengewone geluidsabsorptie en uitzonderlijke akoestische eigenschappen. Snel aan te brengen en toepasbaar in nieuwbouw en renovatie. Ook zeer geschikt voor koepels, gewelven en dubbel gekromde oppervlakten en af te werken in elke denkbare kleur.

Acosorb akoestische spray, ideaal voor architectonische uitdagingen

Met de akoestische spray van Acosorb verbetert u direct de akoestiek van uw ruimte met garantie op een goede spraakverstaanbaarheid, een hoog concentratieniveau en privacy. De spray is toepasbaar op zowel wanden als plafonds en kunnen op iedere ondergrond en vorm worden aangebracht. Ideaal voor architectonische uitdagingen! Acosorb wordt volledig naadloos aangebracht wat richtingloos ontwerpen mogelijk maakt.

Akoestisch spuitwerk van Acosorb is leverbaar in zes verschillende structuren, van grofkorrelig tot glad. 

Acosorb akoestisch pleisterwerk, snel en probleemloos aanbrengen

Het pleister- of spuitwerk van Acosorb is ontwikkeld vanuit efficiënt oogpunt en is snel en probleemloos aan te brengen. Het is een akoestische oplossing met een fantastische geluidsabsorptie, bestaand uit akoestisch plaatmateriaal, afgewerkt met een naadloze, akoestische transparante pleisterlaag. Voor elke architect een uitkomst, want ook zeer geschikt voor koepels, gewelven en dubbel gekromde oppervlakten.

Het strak afgewerkte product is leverbaar in verschillende diktes en kleuren, zelfs in goud en zilver!

Kwakman, ervaren Acosorb-specialist

De juiste verwerking van akoestisch pleisterwerk of een akoestische spray draagt bij aan de akoestische prestaties van het product. Kwakman heeft ruim 25 jaar ervaring in het implementeren van akoestische producten zoals Acosorb. Collegezalen, theaters, bioscopen, ziekenhuizen en zelfs woningen zijn door Kwakman voorzien van akoestieke oplossingen.

Kwakman is gespecialiseerd in het aanbrengen Acosorb en beschikt over vergaande productkennis. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een prijsopgave.

 

Meer weten over Acosorb?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met één van deze mannen. Ze vertellen er graag over.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Bedrijfsleider 06-30367092
Will Jonk
Will Jonk Technisch directeur 06-17546650