OWAplan

Design, akoestiek en brandveiligheid in één magnifiek plafondsysteem

De competente mix van design, akoestiek én brandveiligheid maakt OWAplan bijzonder geschikt voor utiliteitsbouw, maar ook voor particuliere woningen. OWAplan kent geen grenzen als het gaat om vormen, maten of kleuren. U ervaart volledige flexibiliteit in het ontwerpen van uw plafond. OWAplan kan verticaal, schuin, vlak, licht gebogen en zelfs als eiland worden toegepast. Daarbij heeft OWAplan een absorptiewaarde van 0.9 aw – uitzonderlijk hoog voor een monolitisch plafond.

Mogelijkheden OWAplan zijn grenzeloos

Ieder ontwerp verdient volledige vrijheid en met OWAplan geeft u ruimte aan uw creativitieit. OWAplan kan in iedere vorm of richting worden aangebracht en is in elke maat of kleur toepasbaar. Richtingloos ontwerpen was nog nooit zo makkelijk uitvoerbaar. 

De plafondpanelen zijn gemaakt van minerale wol en bekleed met een geluiddoorlatend vlies, perfect om aanwezige installatietechniek te verbergen of te integreren. Daaroverheen wordt speciaal ontwikkeld akoestisch spuitwerk aangebracht.

Fijne oppervlaktestructuur met unieke uitstraling

OWAplan kent twee varianten in oppervlaktestructuur: fijne (KS) en zeer fijne oppervlaktestructuur (GS), met elk een bepalende uitstraling. Beide varianten hebben een bijzonder hoge absorptiewaarde van 0.9 aw wat voor monolithische plafonds uitzonderlijk hoog is.

OWAplan KS heeft een lichte structuur. Uw plafond wordt strak en elegant, maar blijft levendig voor het oog. OWAplan GS heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare structuur. Hiermee creëert u een uitermate strakke uitstraling, maar met een warme akoestiek.

OWA Green Circle: duurzaamheid telt en helpt

OWAplan is een product dat cradle-to-cradle gecertificeerd is. Dat betekent dat het een duurzaam plafond is van 100% gerecycled materiaal, dat aan het einde van zijn levensduur ook weer volledig wordt gerecycled. 

OWA Green Circle is een gecertificeerd recyclingsysteem waarbij OWA plafondpanelen ingenomen worden en als grondstof dienen voor nieuwe hoogwaardige plafondpanelen. Zo dragen Kwakman en OWA samen een toekomstbestendig steentje bij aan een beter milieu. Helpt u ons mee?

Verwerking OWAplan vereist vakmanschap

Het juist aanbrengen van akoestische producten vraagt om bedrevenheid, precisie en meesterschap. Kwakman beschikt over verregaande productkennis en pastte OWAplan reeds toe in tientallen indrukwekkende referenties.

Wilt u OWAplan toepassen in uw project en zoekt u een deskundige partij voor de implementatie? Kwakman adviseert graag in een vroeg stadium!

OWAplan in uw project? Kwakman verwerkt het!

Kwakman heeft meer dan 25 jaar ervaring in het toepassen van akoestische producten zoals OWAplan. In utiliteitsgebouwen zoals collegezalen, theaters en bioscopen, maar ook in ziekenhuizen, warenhuizen en zelfs in woningen. Onze referenties spreken voor zich. Wij vertalen uw akoestische wensen naar uitvoerbare oplossingen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een prijsopgave.

Meer weten over OWAplan?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met één van deze mannen. Ze vertellen er graag over.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Bedrijfsleider 06-30367092
Will Jonk
Will Jonk Technisch directeur 06-17546650