Rockfon Mono Acoustic

Exceptioneel akoestisch comfort vanuit een naadloos en strak plafondsysteem
Rockfon Mono Acoustic is een monolitisch plafondsysteem dat de akoestiek van uw ruimte naar een hoger niveau tilt zonder daarbij in te hoeven leveren op design. Architecten zijn 100% vrij in hun ontwerp; Rockfon Mono Acoustic kan op zowel vlakke of gebogen oppervlakken worden toegepast waarbij technische installaties onzichtbaar kunnen worden weggewerkt.

Rockfon Mono Acoustic geeft uw ruimte klasse

Een hoogwaardig akoestische designoplossing voor utiliteitsgebouwen, geschikt voor nieuwbouw, renovatie en kleine projecten. Rockfon Mono Acoustic geeft iedere ruimte, naast een uitstekend akoestisch comfort, tevens een heldere en strakke monolitische uitstraling. Het is een egaal, naadloos plafondsysteem waarin technische elementen gemakkelijk kunnen worden verwerkt. Het biedt ontwerpers de vrije hand: Rockfon Mono Acoustic is toepasbaar op vlakke en gebogen oppervlakken en is rechtstreeks te monteren of als verlaagd plafond.

Uitmuntend akoestisch klimaat met oog voor design

Rockfon Mono Acoustic heeft een absorptiewaarde klasse A (aw: tot 1,00 = klasse A). De plafondpanelen bestaan uit steenwol (40 mm), een filler en een render waarvan de zichtzijde een elegante en verfijnde akoestische coating heeft. De rugzijde bestaat uit een high performance membraan.

Rockfon Mono Acoustic is leverbaar is 4 variaties. 

Voor het verwerken van Rockfon Mono Acoustic is Kwakman uw partner

Het juist aanbrengen van Rockfon Mono Acoustic vraagt om bedrevenheid, precisie en meesterschap. Toleranties van tiende millimeters beïnvloeden het akoestische resultaat. Kwakman heeft ruime ervaring met het toepassen van Rockfon Mono Acoustic. Collegezalen, theaters, bioscopen, ziekenhuizen, warenhuizen, woningen; onze track record spreekt voor zich. Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag. 

Rockfon Mono Acoustic in uw project?
We gaan graag met u in gesprek!

Kwakman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het toepassen van akoestische producten zoals Rockfon Mono Acoustic. Talloze referenties bewijzen ons vakmaschap. Van collegezalen, theaters en bioscopen tot ziekenhuizen, warenhuizen en zelfs in woningen. Wij vertalen uw akoestische vraagstukken naar uitvoerbare oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een prijsopgave.

Meer weten over Rockfon Mono Acoustic?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met één van deze mannen. Ze vertellen er graag over.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Bedrijfsleider 06-30367092
Will Jonk
Will Jonk Technisch directeur 06-17546650