Meubelspuiterij

Met onze eigen spuiterij bieden we u vanuit onze disciplines schilderwerk en interieurbouw een completer aanbod van diensten en hebben we meer grip op planning en kwaliteit.

Totaalpakket uit eigen keuken

Gesitueerd in Beverwijk en met een team van vakspecialisten is onze spuiterij een ideaal verlengstuk van de divisies interieurbouw en schilderwerken maar ook voor ondernemingen buiten de Kwakman Groep. De faciliteiten van Kwakman Finishing zijn inzetbaar voor zowel grote zakelijke projecten (bijvoorbeeld horeca-, winkel- of kantoorruimten) als de particuliere markt (veelal meubels en keukens).

 

Flexibiliteit

Kwakman hanteert een eigentijdse en resultaatgerichte aanpak; lean planning, zorgvuldige werkvoorbereiding en professionele uitvoering – vanzelfsprekend conform veiligheids- en milieuvoorschriften. Flexibiliteit, oftewel ‘lenigheid’, is als professionele organisatie een onmisbare asset in de branche. Met Kwakman Finishing ligt de organisatie van spuitwerk volledig in eigen beheer, wat zorgt voor flexibiliteit binnen de vaak complexe planningen van schilderwerk en interieurbouw.

Meer weten over meubelspuitwerk?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen van Kwakman Finishing B.V.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Will Kuhn
Will Kuhn Bedrijfsleider Kwakman Finishing 06-16772612
Tom Jonk
Tom Jonk Commercieel manager 06-30367092

Spuitwerk als onderdeel van een totaaloplossing.