Afbouw grootste metalstudproject van Nederland in volle gang.

26 juni 2015

Onze vakmannen zijn momenteel op grote hoogte bezig in Oh-Oh-Den Haag. Op één van de grootste MetalStud projecten van Nederland draaien de accuboormachines op volle toeren. Letterlijk een project van formaat waarbij naast kwaliteit -eerlijk is eerlijk- deze keer óók de kwantiteit een rol speelt.

Het Wijnhavenkwartier

Het Wijnhavenkwartier in cijfers en getallen
Want wat dacht je van maar liefst 15 miljoen kilo aan puin welke eerst afgevoerd is voordat er überhaupt gestart kon worden. 570 ton aan staalconstructies houden het geheel bijelkaar waarbij niet minder dan 60.000 Gyproc gipsplaten zijn gebruikt om o.a. de meer dan 45.000m2 aan binnenwanden te realiseren. De accu’s zijn volgeladen en de vakmannen gaan als een speer om de ruim 2.500.000 schroeven te verwerken.

Heijmans
Een knap staaltje engineering en logistiek van Heijmans op deze binnenstedelijke postzegellocatie waar de voormalige ministeriegebouwen van Veiligheid & Justitie en van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties een transformatie ondergaan. Het wooncomplex welke tijdens de dag van de bouw op 13 juni jongstleden volop bekijks trok herbergt maar liefst 170 appartementen, horeca, winkels en een universiteitsgebouw. Met recht een groots project; vanaf de bovenste verdieping biedt het een spectaculair uitzicht over den Haag, de Noordzee en bij helder weer zelfs Rotterdam.
 
Uiteraard houden wij u t.z.t. weer op de hoogte van onze vorderingen in Den Haag.

Het Wijnhavenkwartier Bekijk foto's (10)