Allround met Kwakman Brandpreventie BV

16 januari 2019

Je kunt het jaar maar beter goed beginnen! 2019 is nog maar net uit de startblokken, of Kwakman neemt alweer met positieve ambitie de stap om een nieuw bedrijf op te richten: Kwakman Brandpreventie BV.

Kwakman Brandpreventie BV

We voerden brandwerende werkzaamheden al geruime tijd uit, maar nog nooit proactief. Daarin komt nu, onder leiding van Simon Schilder, verandering in. Binnen deze nieuwe divisie brengen we verschillende brandwerende diensten onder, zoals brandwerende afdichtingen, brandwerende bekleding van staal, het aanbrengen van brandwerende coatings en het plaatsen van brandwerende ramen en deuren. 

Voor de juiste focus en een optimale kwaliteit namen we een specialist in huis, iemand die vloeiend de taal van brandwering spreekt: Abdel-ilah Hamidane. Als zelfstandig ondernemer is Abdel al decennia lang deskundig in brandpreventie en beschikt over een groot netwerk van gemotiveerde en multi-inzetbare professionals in brandpreventie. Sinds kort maakt Abdel onderdeel uit van het bevlogen Kwakman team. Abdel is, samen met Simon, het eerste aanspreekpunt van ons nieuwe bedrijf.  

Hoezo brandpreventie?
Kwakman streeft er te allen tijde naar om opdrachtgevers integrale oplossingen te kunnen bieden, met name omdat het zorgt voor synergie; een ideale interne afstemming tussen onze verschillende divisies levert onder de streep een fikse tijdwinst op. Een logische stap daarom, is de oprichting van Kwakman Brandpreventie BV. Een bedrijf dat de Kwakman Groep completeert en versterkt. Qua planning, procescontrole en kwaliteitsbeheersing is brandpreventie een absolute asset voor de Kwakman Groep, en daarmee des te meer voor het eindresultaat. We kijken ontzettend uit naar mooie opdrachten!