Bezoek, kijk op en verwonder in giga winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands

4 augustus 2020

Met project Westfield Mall of the Netherlands naderen we de afrondingsfase. Westfield Mall of the Netherlands is een shopping mall in Leidschendam van wel 117.000 m2. Een winkelwalhalla met internationale allure waar winkelend Nederland zijn hart kan ophalen aan diverse grote en kleine winkels, een versmarkt, restaurants en een bioscoop.

Westfield Malll of the Netherlands

Eenmaal binnen loont het bezoekers zeker de moeite om even te blijven staan en op te kijken. De hoge plafonds zijn werkelijk prachtig geworden met de vele welvingen en luxueuze uitstraling. Kwakman heeft in Mall of the Netherlands meer dan 15.000 m2 akoestische plafonds geplaatst met een afwerking van zeer hoog niveau, en daarnaast brachten we meer dan 4.000 m2 akoestisch spuitwerk aan. De oplevering van dit mega project is nu nabij, sommige delen van het winkelcentrum zijn zelfs al geopend voor publiek. Kwakman ligt mooi op schema en kijkt terug op een fantastisch project waarbij we een grote rol hebben vervuld als neven-aannemer.

Bij dit project kwam elke Kwakman-divisie uitstekend tot zijn recht; van stuc- en tegelwerk tot schilderwerk, en van interieurbouw tot akoestiek. Naast het aanbrengen van akoestische plafonds namen we tevens de luxe toiletgroepen en andere openbare ruimtes voor onze rekening, waaronder ook het aanbrengen van de opvallende houten wandpanelen in bepaalde delen van het winkelcentrum. We werken op dit moment nog aan de laatste werkzaamheden die binnen ons contract vallen met opdrachtgever Unibail-Rodamco-Westfield. We zijn o.a. nog bezig met de afwerkingen van de plafonds in de passages en met het aanbrengen van akoestisch spuitwerk aan de hoge plafonds van de Dining Experience op de 1e verdieping.

Westfield Malll of the Netherlands Bekijk foto's (21)