Dit is Jake, onze junior Werkvoorbereider

5 december 2018

Jake Schilder kwam met veel enthousiasme in november bij Kwakman in dienst. Hij is nog maar 19 jaar, maar enorm gedreven om bij ons het boeiende vak van Werkvoorbereider te leren binnen onze divisie Servicebouw.

Dit is Jake, onze junior Werkvoorbereider

Ons nieuwe teamlid slaagde in 2016 voor havo en heeft door de jaren heen een grote interesse ontwikkeld voor bedrijfskunde, mede door diverse (korte) opleidingen. Jake had het direct naar zijn zin bij Kwakman: “Mijn eerste indruk bij kwakman is zeer goed. Het is een bedrijf met veelal jonge en gezellige collega’s, de sfeer is goed! Daarnaast lijkt het vak als Werkvoorbereider mij, als ik naar de werkzaamheden kijk, erg afwisselend en dat maakt het erg leuk.” 

Jake staat aan de vooravond van een mooie uitdaging. Dat is precies waarom hij op onze vacature reageerde: hij is een ambitieuze jonge hond die staat te popelen om zich het vak meester te maken. Wij wensen Jake succes en jaren werkplezier op zijn nieuwe werkplek.

Ook werken bij Kwakman?
We zeggen het er meteen eerlijk bij: werken bij Kwakman is niet voor iedereen weggelegd. De meerwaarde die wij onze klanten bieden is immers mede op onze mensen gefundeerd. Onze medewerkers zijn bovengemiddeld ambitieus en dragen bij aan het unieke karakter dat de Kwakman Groep van anderen onderscheidt. In zo’n team, waar praktische vaardigheden én inhoudelijke bagage samen de essentie vormen, moet je naadloos passen... Lees meer.