Even voorstellen: Evert Tol en Claudia Koning

4 juni 2018

Bij Kwakman zien we graag de juiste mensen onze openstaande vacatures vervullen. We zijn daarin nogal kieskeurig; niet iedereen is in de wieg gelegd voor een baan bij ons. Reden te meer om stil te staan bij de uitbreiding van ons team. Maak kennis met Evert en Claudia.

Nieuwe collega's: Evert en Claudia

Evert 
Alles op zijn tijd, dacht Evert, onze nieuwe Werkvoorbereider. Meer dan eens werd hij benaderd door een vriend van hem voor een baan bij ons. Telkens vond Evert dat hij nog niet voldoende kilometers had gemaakt op de werkvloer. Maar nu was wel het juiste moment, meende hij. Op 23 april nam deze sportieve 31-jarige vader in spé de baan aan van Werkvoorbereider bij Kwakman Afbouw. 

Evert’s cv telt 6 jaar bij Liandon, onder andere in de functie van Omgevingsbeheerder, en voor die tijd proefde Evert 2 jaar van de bouwwereld als Werkvoorbereider bij HSB Bouw in Volendam. Met zeven jaar studie Bouwkunde in zijn binnenzak - zowel op mbo- als hbo-niveau - was het voor hem niet meer dan logisch en eigenlijk ook heel gewenst dat hij nu weer een baan in de bouw heeft. 

Claudia
Één van de drijfveren van Claudia is persoonlijke ontwikkeling. Dat blijkt wel uit de ladder die ze in de loop der tijd beklom: naast haar werk behaalde ze achtereenvolgens de opleiding PDB (Praktijkdiploma Boekhouden), MBA (Moderne Bedrijfsadministratie) en een hbo-studie Bedrijfseconomie. Ze werkte vijfenhalf jaar als Administrateur bij SearchUser BV/Facility Apps in Purmerend, maar toen ze de kans kreeg om bij Kwakman aan de slag te gaan, aarzelde ze geen moment. Sinds 3 mei maakt ze deel uit van ons team in de rol van Administratief Medewerker. 

Claudia is 37 jaar, moeder van 2 jonge kinderen en woont samen met haar gezin in Volendam. 
Een gelukkig mens wordt ze van sporten in de sportschool of tijdens een rondje hardlopen, afgewisseld met gezellige momenten met haar gezin, familie of vrienden. 

Uitdaging
Evert en Claudia staan een omvangrijke en verantwoordelijke taak te wachten. Maar dat is juist wat ze zochten: uitdaging en nieuwe dingen kunnen leren. Véél nieuwe dingen graag. Daarmee zijn zij wat ons betreft een prima toevoeging aan het Kwakman-team. Wij wensen de nieuwe medewerkers veel succes in het verder ontwikkelen van hun competenties met daarnaast natuurlijk plezier in het werk.