In één klap 35 jaar ervaring rijker met John de Heij als werkvoorbereider.

18 april 2016

Geboren in het Zuid-Hollandse Voorburg maar stukje bij beetje heeft John de Heij zijn innerlijke kompasnaald naar het Noorden gevolgd. Inmiddels al jaren woonachtig in Heerhugowaard en sinds 1 februari 2016 werkzaam bij Kwakman Afbouw als werkvoorbereider.

Nieuwe werkvoorbereider

Een mooie aanwinst voor Kwakman want deze ontdekkingsreiziger in de bouw heeft op zijn levenspad ruim 35 jaar afbouwervaring opgedaan. En dan hebben we het over héél veel facetten van afbouw: vloeren, wanden, glas, gevels, kozijnen, wandafwerking, schilderwerk en zelfs monumentaal onderhoud. John is erbij geweest: als verkoper, als werkvoorbereider en als projectleider. Die kennis zullen we maar al te vaak aanroepen gezien de recente en toekomstige ontwikkelingen binnen de Kwakman Groep waarbij we ons steeds meer richten op totaalpakketten van ontwerp tot bouw, inrichting en afwerking.

“Misschien ben ik wel een beetje ‘de eeuwige student’, altijd nieuws- en leergierig en ik laat mij daarom graag verrassen door nieuwe inzichten en alternatieve invalshoeken. Natuurlijk word je dan bij tijd en wijle overvoerd met niet altijd even bruikbare informatie maar je haalt er uiteindelijk wél meer uit dan dat je dacht dat er in zou zitten. Een soort van schatgraven. En dat bereik je alleen door samen te werken waarbij je communicatief open blijft. Dat doe ik op het werk en dat ik ook thuis, sterker nog het is mijn hobby: Zo trek ik er graag met mijn vrouw op uit laten ons middels het op GPS gebaseerde ’geo-cachen’ verrassen waar we heen gaan. Geo-cachen is een onuitputtelijke bron van GPS-informatie voor lokale hotspots die wereldwijd door miljoenen gebruikers wordt onderhouden. Je komt op plaatsen waar je anders nooit was gekomen en waar je zelf ook weer iemand anders een plezier mee kan doen. Het verruimt en verrijkt je blik op ogenschijnlijk bekend terrein. Simpel, alleen maar door informatie en inzichten te delen. En dat bedoel ik dus; van delen wordt je rijker!”

Wijze woorden van John die we - geheel in stijl - graag hierbij delen. Doe er je voordeel mee. Dat doen wij ook! Wij wensen John veel nieuwe inzichten bij Kwakman en hopen dat we nog lang van zijn schat-aan-ervaring-en-kennis gebruik mogen maken.