Ken je Mike al? Hij is onze nieuwe Werkvoorbereider!

14 januari 2019

De eerste maand bij Kwakman zit erop voor Mike Tol. Hoog tijd dus om hem even voor te stellen.

Even voorstellen: Mike Tol

Mike trad op 1 december bij ons in dienst als (Junior) Werkvoorbereider en moest naar eigen zeggen best een beetje wennen de eerste dagen. Inmiddels voelt de 19-jarige zich goed thuis in ons team en heeft hij het prima naar zijn zin op het hoofdkantoor van Kwakman in Volendam. 

In september 2017 begon Mike aan de opleiding Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam, maar heeft deze studie door omstandigheden helaas niet kunnen afmaken. Toch trok de bouw aan hem en was hij direct enthousiast toen hij onze vacature zag: “De vacature sprak me gelijk aan, ik kende het bedrijf al een beetje. Regelmatig las ik positieve berichten over Kwakman op social media en ook kende ik een aantal mensen die er werken. En omdat ik altijd al interesse heb gehad in de bouw heb ik direct gereageerd. Ik ben enorm blij dat ze me uiteindelijk ook hebben aangenomen!”

Voordat Mike begon aan zijn carrière in de bouw, werkte hij zich in de horeca op van keukenhulp tot medewerker in de bediening. En wie ooit in de horeca werkte, weet hoe je de mouwen opstroopt. Die werkhouding zal Mike goed van pas komen in zijn nieuwe functie van Werkvoorbereider. 

Wij wensen Mike succes in zijn nieuwe rol en veel werkplezier bij ons bedrijf.