Kevin Mulder toont stuurmanskunsten als nieuwe projectleider bij Kwakman Afbouw

24 juni 2016

"Een man van de praktijk, zo durf ik mijzelf wel te noemen", aldus Kevin Mulder uit het NoordHollandse Winkel die sinds 13 juni als projectleider deel uit maakt van het Kwakman Team. Een nieuwe vakman van Kwakman dus.

Nieuwe projectleider

En alle vakmannen van Kwakman, zowel de oude als nieuwe, kennen op een of andere manier een gemene deler: Velen zijn al op jonge leeftijd onderaan de afbouwladder begonnen als leerling. Jonge jongens die misschien weinig voelde voor theoretische en schoolse studies maar direct aan de slag wilde. Zo ook Kevin die zijn arbeidscarriëre op 17 jarige leeftijd begon als leerling monteur. Wist zich als snel op te werken tot zelfstandig monteur, werd vervolgens uitvoerder en schoolde zich uiteindelijk om tot hoofd calculator/projectleider en vervulde tevens commerciële taken in de binnendienst.

Van vele markten thuis dus en alles eigenhandig opgedaan in de praktijk. Kevin, in zijn vrije tijd een fervent motorracer vult aan: “Kijk, je kan honderden filmpjes kijken, boeken lezen en informatie opdoen over motorracen en dat is natuurlijk hartstikke leuk en en cool. Maar het zegt helemaal niets over het racen zelf. Je moet dat zélf doen, zelf dat stuur voelen, zelf die bochten nemen en die snelheid en energie voelen. Dat betekent ook zelf de beslissingen nemen en de consequenties onder ogen zien zodat je het de volgende race weer iets beter doet.

En Kwakman is zo’n bedrijf waar je in bouwteams mee mag denken over beslissingen waarvan je denkt dat iets weer nét even beter en sneller kan. Ik heb veel praktijkervaring en weet waar monteurs op de bouw tegenaanlopen en kan daar dus al in de voorbereiding goed op anticiperen. En dat levert scherp en mooi bochtenwerk op.”

Kwakman Groep is blij met deze snelle breedtespeler. We zullen veelvuldig gebruik maken van zijn stuurmanskunsten als projectleider en zien uit naar een lange samenwerking.