Kom jij ons team versterken?

18 juli 2018

Voor onze divisie Servicebouw zoeken wij een fulltime junior werkvoorbereider.

Vacature: Junior Werkvoorbereider

Dit ga je doen
Als (junior) werkvoorbereider bij Kwakman weet je exact wat er speelt bij nieuwe projecten. Je vervult dus een belangrijke rol binnen ons team en beschikt daarom over sterke communicatieve vaardigheden. Je onderhoudt contacten met opdrachtgever, leidinggevenden en andere direct betrokkenen die deel uitmaken van het projectteam. Je tekent, calculeert en controleert alsof het je eigen toko is en durft op basis van kennis verantwoorde beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend kom jij goed tot je recht in een team.

Jij bent accuraat, uitermate flexibel en hebt technisch inzicht
Details vind je belangrijk, evenals het dubbel checken ervan. Als werkvoorbereider bij Kwakman Servicebouw is het daarnaast essentieel dat je een hoge mate van flexibiliteit bezit en snel kunt schakelen. Verder verwachten wij ambitie en een creatieve geest van onze mensen. In ruil daarvoor bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een interessante baan met een ruim takenpakket waarbij we je veel ruimte bieden om jezelf verder te ontwikkelen. Je maakt onderdeel uit van een intensief samenwerkend en compact team.

Over Kwakman Servicebouw
Kwakman Servicebouw BV is een redelijk nieuwe vennootschap, waarbinnen traditionele Kwakman-specialisaties worden uitgevoerd. Servicebouw heeft de installatie van metalstud wanden en plafonds bij mutaties in de orderportefeuille, evenals kleinbouw, compacte renovatieklussen en dito (niet seriematig) retailwerk. Zo zijn we ooit begonnen en zo is Kwakman ook groot geworden.

Naast alle grote en vaak prestigieuze opdrachten, doen we deze kleinere klussen nog steeds met hart en ziel. Met de inzet van vaklieden die uitblinken in snel schakelen, 1-op-1 contact en doen wat je belooft. Daarom beschikken we inmiddels over unieke specialistische knowhow, waar we letterlijk en figuurlijk nog in door kunnen groeien. Deze activiteiten zijn ondergebracht in Kwakman Servicebouw BV. Dat geeft focus en duidelijkheid. En daar houden wij bij Kwakman van.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en motivatie naar s.schilderjr@kwakmangroep.nl. Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail of bel 0299-374268.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.