Kwakman actief in "duurste appartement van nederland"

26 oktober 2017

Justin Bieber zou er volgens de geruchten een appartement hebben gekocht. Dat bleek ‘nepnieuws’. Maar Kwakman zit wel degelijk in het bouwproject DAM3 in Amsterdam.

DAM3, Verwelius

In het voormalige kantoorpand van Bouwmaatschappij Verwelius worden prachtige appartementen en penthouses gerealiseerd. Kwakman installeert hier straks onder andere metalstud wanden met veel bijzondere opties. Zoals verbeterde inbraakwerendheid en een hoge akoestische isolatiewaarde. De meeste appartementen, die in prijs varieerden tussen de 1,3 en 24,7 (!) miljoen euro, zijn inmiddels verkocht.

Internationale allure
DAM3 in Amsterdam is een in vele opzichten opmerkelijk project. Het Verwelius-gebouw kwam in 1989 onder architectuur van Cees Dam tot stand. Het staat pal naast de Bijenkorf en schuin tegenover het vermaarde hotel Krasnapolsky. Bewoners van de appartementen in DAM3 kunnen gebruik maken van de services van dat hotel. Denk daarbij aan valet parking, conciërge, catering, privébutler, wasserij en beveiliging. Pure internationale allure, vandaar dat de appartementen in DAM3 ook in Londen en New York te koop werden aangeboden!

Binnenstedelijk en flexibel
De transformatie van kantoren naar woningen past helemaal in deze tijd; naar woningen –zeker in de grote steden– is veel meer vraag dan naar kantoorruimte. Kwakman is specialist in de afbouw van binnenstedelijke transformatieprojecten. Biedt intelligente logistieke oplossingen, innovatieve werkprocessen en korte doorlooptijden. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland.

» Website DAM3

» Website Verwelius

DAM3, Verwelius Bekijk foto's (5)