Kwakman Afbouw en John Veerman in goed overleg uit elkaar

27 oktober 2015

Per 1 november neemt Kwakman Afbouw afscheid van John Veerman. Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar. Simon Schilder sr. zal vanaf dat moment de taken van Algemeen Directeur overnemen.

Simon Schilder: Alg. Directeur

Zo’n anderhalf jaar terug trad John toe tot het Management Team van Kwakman Afbouw. Voor zowel ons als John was het een enorme stap. Samen waren we ons bewust van de risico’s, maar vooral overtuigd van de kansen. We delen nog steeds de visie dat het in de (af)bouw allemaal anders moet én kan!

Vanaf dag één heeft John zich vol overgave op z’n nieuwe uitdaging gestort. Doelen werden gesteld en trajecten van verandering en verbetering werden spoedig opgestart. In de korte periode die volgde hebben we samen geweldige dingen gerealiseerd.

Maar successen op korte termijn hebben zo ook hun gevolgen. De ‘groeistuipen’ vragen veel van de organisatie en de mensen daarin. Belangrijke hindernissen moesten worden getrotseerd en moeilijke beslissingen dienden zich eerder aan dan verwacht. Ondanks dat de toekomstperspectieven van Kwakman Afbouw positief zijn gekleurd, realiseert John zich nu dat z’n toekomst toch elders ligt. We vinden dat ontzettend jammer maar respecteren hierin vanzelfsprekend z’n beslissing.

John, bedankt voor alles wat je met ons wilde delen. We wensen jou het allerbeste in het verdere verloop van je carrière. Je bent en blijft een waardige Vakman van Kwakman.