Kwakman Afbouw én Schilderwerken actief in (top)sportcentrum voor nieuwe opdrachtgever Vaessen

6 april 2016

Bouwonderneming Vaessen uit Raamsdonksveer bouwt in opdracht van de gemeente Zaanstad een nieuw (top)sportcentrum in Koog aan de Zaan. Het hypermoderne en stijlvolle gebouw van architecten Moederscheim Moonen biedt ruimte aan zowel 2 (top)sporthallen, een sportmedisch centrum, diverse kantoren, leslokalen voor het ROC en horecafaciliteiten.

Nieuwe opdrachtgever

Topsport in Zaanstad
Het stond al jaren op de verlanglijst van gemeente Zaanstad én de lokale korf- en volleybalvereniging; een nieuw onderkomen waar op het allerhoogste niveau topsport bedreven kan worden. Lange onderhandelingen gingen vooraf maar in juni 2015 kon de eerste paal geslagen worden. Dankzij de  bouwers van Vaessen BV verrees in slechts enkele maanden tijd de nieuwe trots van Zaanstad op sportpark de Koog langs de A8. Voorzien van 500 zonnepanelen onderstreept het nieuwe gebouw de duurzame ambities van de gemeente. De twee sporthallen bieden in totaal onderdak aan maar liefst 1700 bezoekers. Met recht een aanwinst dus voor het sportcomplex.

één-tweetje tussen afbouwers en schilders
Naast enig timmerwerk zijn de vakmannen van Kwakman Afbouw onder het sturende oog van projectleider Wim Batenburg momenteel in de afrondende fase beland voor wat betreft de Metalstud wanden en systeemplafonds. De schilders van Kwakman Schilderwerk staan echter al ongeduldig te trappelen en zijn reeds in voorbereiding om alles piekfijn af te schilderen voor de oplevering van deze verrijking in de regio Zaanstad. Wederom een prachtig één-tweetje tussen de afbouwers en schilders van Kwakman waarbij het estafette-stokje geruisloos wordt overgedragen. Strakke planning en het werk loopt lekker soepel door. Toch óók een heel klein beetje topsport van onze werkvoorbereiders...

We zien uit naar de oplevering! Met uiteraard dank aan de nieuwe opdrachtgever Vaessen BV voor het in ons gestelde vertrouwen.

Nieuwe opdrachtgever Bekijk foto's (4)