Kwakman afbouw komt tot leven op Social Media.

2 september 2014 Social Media

Net zoals zoveel bedrijven worstelen ook wij nog wel eens met de mogelijkheden van Social Media. Maar ergens mee worstelen is ook ontwikkelen en dat blijkt maar weer uit de vele respons die wij mogen ontvangen op onze posts en tweets. De koudwatervrees van onze medewerkers heeft voorzichtig plaats gemaakt voor enthousiasme en een 'social' tweede natuur doet zijn intrede in ons denken en doen. Ons kennisnetwerk blijft zich automatisch vergroten en iedereen binnen ons bedrijf blijft op de hoogte van wat er zich afspeelt in de moderne afbouw.

We kunnen eigenlijk al niet meer zonder en dat juichen we alleen maar toe. Vooruit is namelijk de enige goede richting.
En dat bleek maar weer na ons laatste nieuws over de opdracht voor de levering, bouw en montage van metalstudwanden en meer van de door Ballast Nedam te bouwen penitentiaire inrichting (PI) in Zaandam. Dat nieuws werd razendsnel opgepikt door o.a. Cobouw en het Noordhollands dagblad.

Blijf ons dus vooral volgen want we blijven actief nieuws en updates plaatsen. En mocht het toch wat inzakken, schroom niet het ons te laten weten; een post is zo geplaatst!

> Lees het stuk op de Cobouw