Kwakman Afbouw op zoek naar een Projectleider én Werkvoorbereider

17 oktober 2015

Met het oog op de toekomst is Kwakman Afbouw op zoek naar twee nieuwe vakmannen! Wij willen op korte termijn ons team versterken met een Projectleider en een Werkvoorbereider.

VACATURES BIJ KWAKMAN

Vacature: PROJECTLEIDER
Ben jij onze nieuwe projectleider? Dan ben je onmiskenbaar een versterking voor ons team. Dan ben je een zwaargewicht, met overduidelijk leidinggevende kwaliteiten. Je studeerde HBO Bouwkunde of doorliep een gelijkwaardige academische opleiding. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring, een brede algemene kennis en ijzersterke communicatieve vaardigheden.

Het aansturen van het projectteam, onze monteurs, onderaannemers, leveranciers en adviseurs gaat je prima af want ‘leiding geven’ is je tweede natuur. In overleg met onze opdrachtgevers coördineer je projecten van A tot Z. Hierin waak je over planning, financiën, inzet van mankracht én de kwaliteit van het eindresultaat.

Bevoegdheden
De projectleider is bevoegd tot het nemen van beslissingen –al dan niet op korte termijn– die de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van de dienstverlening van de organisatie ten goede komen. 

Opleidings- en ervaringseisen
HBO werk- en denkniveau;
Diploma VOL VCA;

======================

Vacature: WERKVOORBEREIDER
Kwakman Afbouw groeit, ontwikkelt en kijkt vooruit. We zijn daarom opnieuw op zoek naar een werkvoorbereider / BIM modelleur met ambitie die ons wil komen versterken. Ben je bedreven in zowel AutoCAD als Revit en heb je tevens ervaring met BIM dan zoeken wij jou!
 
Wij vragen creativiteit, flexibiliteit, ambitie en affiniteit met de afbouw. Wij bieden een absoluut dynamische baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitgebreid takenpakket waarin je jezelf voortdurend kunt verbeteren en die volop ruimte biedt voor jouw ambities en ontwikkeling. Je houdt ervan om onderzoekend bezig te zijn in de engineeringsfase van uiteenlopende projecten.

======================

Bij Kwakman Afbouw doen we het samen. Iedereen is gelijk én belangrijk. Samen zijn we Kwakman Afbouw en dat vraagt om verbondenheid. Wil jij deel uitmaken van een organisatie die staat voor professionaliteit, solidariteit, integriteit, loyaliteit, respect en verantwoordelijkheid? Dan ben jij wellicht de nieuwe Vakman van Kwakman.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar j.buijsjr@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. Jaap Buijs jr. Heb je vragen? Stuur een email of bel 0299-374268.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld