Kwakman Afbouw opnieuw op zoek naar een werkvoorbereider

20 april 2017

De sollicitatieronde voor de laatst gezochte werkvoorbereider zijn nog niet afgerond en wederom zijn wij op zoek naar een leergierige en kundige werkvoorbereider.

Vacature werkvoorbereider

De werkvoorbereiders van Kwakman zijn het gewend om in teamverband te werken. Niet alleen binnen een team van collega’s maar ook binnen een team van opdrachtgevers, aannemers en projectleiders. Het spreekt voor zich dat je daarom over meer dan voldoende contactuele eigenschappen beschikt. Naast het teken- en rekenwerk houd je gedurende het bouwproces voortdurend de vinger aan de pols met betrekking tot mens, materiaal en voortgang.

Als werkvoorbereider ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor het uitwerken van gedetailleerde bouwtechnische zaken. Je bent daarom goed onderlegd in BIM/Revit en AutoCAD. Ook heb je de ambitie om jezelf hierin meer en meer te verdiepen. Wij bieden volop mogelijkheden daartoe.

Zoals dat voor al onze werknemers geld vragen we een zeker mate van ambitie, flexibiliteit en een creatieve geest. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en je kunt rekenen op een interessante baan met een afwisselend takenpakket.

Interesse en wil je meer weten?

Stuur je CV en motivatie naar administratie@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. Jaap Buijs jr.