Kwakman Afbouw volop actief voor Heembouw in Den Haag.

13 mei 2016

Parnassia is een overkoepelende organisatie voor tal van psychiatrische zorginstellingen. Een groot deel van deze instellingen wordt gehuisvest in verschillende panden aan de Monstereweg in Den Haag. Heembouw renoveert één van deze panden en Kwakman Afbouw renoveert mee.

Parnassia Den Haag

Wanden en plafonds voor 70 appartementen.

Het nieuw te renoveren pand zal ruimte gaan bieden aan 70 nieuwe appartementen die allen voorzien worden van eigen keuken, douche en toilet. De vakmannen van Kwakman zijn hier vanaf februari dagelijks aanwezig om de nieuwe appartementen van metal-stud wanden en plafonds te voorzien.

Ervaring met zorginstellingen

Een dankbaar project en niet in de laatste plaats vanwege de maatschappelijk impact. Het is niet zonder reden dat zorggerelateerde projecten tot één van de specialisaties gerekend mag worden van kwakman Afbouw. Hetzelfde kan gezegd worden voor aannemer Heembouw en Arpros architecten die zowel voor het oorspronkelijke ontwerp als deze renovatie tekenden. Een vruchtbare samenwerking, zo bleek. De vlekkeloze oplevering zal begin deze zomer plaatsvinden.