Kwakman Afbouw Zuid en Kwakman Brandpreventie werken integraal samen bij upgrade Fletcher Parkhotel

13 november 2020

Eind oktober is Kwakman Zuid gestart bij Fletcher Parkhotel Val Monte, een hotel in het heuvelachtige Berg en Dal nabij Nijmegen. Het is een project waarbij we samen met Kwakman Brandpreventie de locatie Val Monte een grondige upgrade geven.

Upgrade Fletcher Parkhotel

Brandwerendheid verhogende upgrade
De upgrade houdt in dat wij de bestaande plafonds in diverse ruimtes vervangen door modernere brandwerende plafonds. Verder verzorgen we aanpassingen aan de doorvoeringen door wanden, passen we toegangsdeuren aan en leveren en monteren we deurdrangers en valdorpels.

Heldere communicatie, grondige afstemming
Fletcher is zeer te spreken over Kwakman’s manier van communiceren, dat gaf ook de doorslag om de opdracht aan Kwakman te gunnen. Erik van Roessel (Commercieel Manager en partner - Kwakman Zuid): “We proberen in het voortraject altijd zo helder mogelijk uiteen te zetten hoe de planning en routing eruit gaan zien, maar geven ook eerlijk aan als iets niet kan. Die eerlijkheid wordt gewaardeerd. We merken dat klanten dat zeker op prijs stellen.”

Reserveringssysteem afgestemd op onze planning
Open en intensieve communicatie is ook in de uitvoering van cruciaal belang, omdat het hotel in gebruik is en blijft tijdens de uitvoering. De planning van ons werk stemden we zeer nauwkeurig af met de hotelmanager. We zetten samen een fasering en planning op die het hotel heeft opgenomen in het reserveringssysteem. Onze werkzaamheden voeren we vleugel voor vleugel en kamer voor kamer uit. Op deze manier kan het hotel toch optimaal de gasten bedienen en reduceren we overlast tot een minimum.

Flecther Val Monte is vanwege de gunstige ligging in de prachtige natuur zeer populair bij wandelaars en fietsers. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig!

Upgrade Fletcher Parkhotel Bekijk foto's (2)