Kwakman blikt terug en kijkt uit naar een beloftevol 2019

21 december 2018

Het moet gezegd: 2018 was een roerig jaar en heeft veel voor ons bedrijf betekend. Kwakman kijkt daarom met dankbaarheid terug op wat we allemaal hebben bereikt.

Terugblik 2018

Zo namen we in het voorjaar een spuiterij over die nu zijn sporen begint te verdienen. Ook gingen we partnerships aan die ons in het aankomende jaar een hoop mooie dingen zullen brengen. Ons toegewijde team groeide naarmate het jaar verstreek – zowel in kennis als in omvang – en als het om focus gaat, hebben we ons in het afgelopen jaar versterkt door Stucwerken BV op poten te zetten. Maar bovenal kijken wij trots terug op de mooie projecten die Kwakman mocht opleveren, werken die ons vakmanschap eer aan doen. En als eervolle erkenning voor al onze inspanningen, wonnen we ten slotte de BBE Award. Al met al een prima jaar!

We willen personeel, aannemers, leveranciers en onderaannemers bedanken voor het vertrouwen en de inzet. Kwakman is zich ervan bewust dat we zonder elkaar nooit hadden kunnen worden wat we nu zijn. Wij wensen daarom iedereen alle goeds toe in het nieuwe jaar en hopen ook in 2019 op een prettige samenwerking.