Kwakman bouwt showroom van eerste filiaal Eggo Kitchen House in Nederland

6 juni 2018

Op loopafstand van het Rat Verleghstadion, de thuisbasis van voetbalclub NAC Breda, werkt Kwakman sinds 5 weken aan de showroom van een gloednieuwe vestiging van Eggo Kitchen House, een pilotproject. De keukenshowroom heeft een oppervlakte van 775 m2. Hier verzorgen wij in opdracht van AKOR, behalve het schilderwerk aan kozijnen en wanden, tevens het plaatsen van metalstud wanden en systeemplafonds. Kwakman is nagenoeg klaar met de afbouw. Op 28 juni opent Eggo de deuren van haar eerste vestiging in Nederland. 

Eggo Kitchen House

Belgische keukenverkoper Eggo gaat dit jaar fors investeren in filialen in Nederland en Spanje. Het in 2007 door Philipp Taminiaux opgerichte bedrijf is op dit moment, samen met keukenverkoper Ixina, marktleider van de Belgische keukenverkoop. Ondanks de moordende concurrentie op de Nederlandse markt heeft Eggo vertrouwen om voet aan de grond te krijgen in Nederland. Uniek aan het concept van Eggo is: volledige transparantie naar de klant en uitmuntende service.
 
Bij de uitvoering van dit project werken wij nauw samen met onze opdrachtgever AKOR. In de retail staan planningen vaak onder druk vanwege vaststaande openingsdata van winkels. AKOR is vanwege zijn ‘afspraak=afspraak’-mentaliteit een vertrouwde bouwpartner in de retailbranche. Met deze opdracht hopen zowel AKOR als Kwakman een duurzame relatie op te bouwen met Eggo. 

Foto: Eggo Kitchen House