Kwakman en GA gaan duurzaam partnerschap aan

1 oktober 2018

Met innovatieve en duurzame technieken schudt Kwakman de bouwwereld graag frequent op. Nu zijn we een interessante partnerschap aangegaan met GA, een samenwerkingsverband tussen verschillende specialistische marktpartijen vanuit diverse posities in de bouwkolom. Met hoogwaardige isolatie, schone energiebronnen en innovatieve techniek levert GA bewoners een complete nieuwe binnenkant van hun woning. Om dit mogelijk te maken bundelde GA de krachten van verschillende bouwspecialisten en werd Kwakman één van die specialistische partners.

Duurzaam partnerschap GA

GA in het kort
GA – een initiatief van Saint-Gobain Gyproc Nederland – is een platform dat alle disciplines biedt om renovatie-oplossingen te adviseren, realiseren en garanderen. Resultaat: het hoogste comfort op het gebied van warmte, binnenklimaat, en geluidsisolatie. GA adviseert, doet de engineering, monteert en installeert én garandeert succesvolle renovatie- en transformatieprojecten.Kwakman + GA = ActiveWarmth
Één van de innovatieve en duurzame concepten die wij - in samenwerking met GA - bieden, is Gyproc ActiveWarmth. ActiveWarmth is een slim all-electric verwarmingssysteem dat zorgt voor een aanzienlijke besparing van energie aangezien alleen ruimtes worden verwarmd die worden gebruikt. Het is een onzichtbaar systeem, verwerkt in de wand, en door de afneembare plinten kun je altijd een contactpunt verplaatsen of toevoegen. Een unieke en slimme oplossing; energiebesparing 2.0.