Kwakman en MVRO bouwen mee aan Hudson’s Bay

26 september 2017

Afgelopen weken opende Hudson’s Bay de eerste Nederlandse vestigingen in Almere, Leiden, Rotterdam en Zwolle. Een niet alleen in omvang uniek project in retailvastgoed. Ook in inventiviteit en Volendamse prestatiekracht! In opdracht van MVRO verzorgde Kwakman diverse afbouwwerkzaamheden in deze veel besproken warenhuizen.

Breed assortiment

De winst die Kwakman de retailbranche biedt, is een combinatie van factoren. Multidisciplinair afbouwen, waarbij verschillende specialismen integreren tot één vloeiende (af)bouwstroom. Consequente inzet van eigentijdse technieken en innovatieve werkmethoden, zowel vóór als achter de schermen. De winst zit ’m in het naadloze teamwork, in de perfecte afstemming van opvolgende fases en de integrale kwaliteit die daardoor ontstaat. Winst in efficiency, afbouwtijd en eindresultaat.

Hudson’s Bay unieke entree
De entree die de Canadese keten Hudson’s Bay op de Nederlandse markt maakt is uniek in omvang. Een initiële investering van 300 miljoen, binnen korte tijd 10 spraakmakende warenhuizen en tegelijk een omnichannel online en offline marktapproach. Kwakman is trots te mogen bijdragen aan “de nummer één bestemming voor de laatste mode-, beauty- en homecollecties.” Want zo ambitieus, moedig en nieuwsgierig als Hudson’s Bay wil zijn, precies zo staat Kwakman in het afbouwvak.

Over entrees gesproken
Project Hudson’s Bay was onze eerste opdracht voor MVRO, een gerenommeerd projectbureau voor retailbouwmanagement met vestigingen in Geldermalsen, Oberhausen en Hombeek. MVRO coördineert verbouwingen in binnen- en buitenland voor zowel food als non-food retailers zoals Albert Heijn, Coolblue, Bijenkorf en vele anderen. Wij kunnen het nog steeds enorm waarderen dat MVRO zo’n omvangrijk project aan Kwakman heeft toevertrouwd. 

Kwakman’s brede assortiment specialismen
Kwakman bewijst zich als retailspecialist in de afbouwsector; in slechts drie maanden tijd kregen de interieurs van vier spiksplinternieuwe warenhuizen glansrijk gestalte. Metalstudwanden, systeemplafonds, ronde plinten, gebogen wanden, stalen cassetteplafonds, veel schilderwerk en nog meer tegelwerk… Het assortiment van Kwakman mag misschien niet zo breed zijn als dat van Hudson’s Bay zélf, maar dat het bij honderdduizenden bezoekers van de warenhuizen in het oog zal springen staat bij voorbaat vast!

» Website MVRO
» Website Hudson's Bay

Foto's: Hudson's Bay vestiging Rotterdam

Breed assortiment Bekijk foto's (10)