KWAKMAN GROEP IS OP ZOEK NAAR EEN PROJECTLEIDER MET AFFINITEIT VOOR PLANNING.

16 september 2016

De ontwikkeling van Kwakman Groep zet gestaag door; onze werkzaamheden breiden zich uit en de orderportefeuille groeit en groeit. De organisatie en met name de afdeling planning vraagt om versterking. We zijn daarom op zoek naar een projectleider met affiniteit voor planning.

Vacature Projectleider

Elke projectleider binnen de Kwakman groep vervult een belangrijke rol. Je bent communicatief sterk, beschikt over leidinggevende capaciteiten en houdt voortdurend controle over de planning en voortgang.Je neemt zelfstandig beslissingen en hebt hierover contact met zowel opdrachtgevers als directie. Van voorbereiding tot oplevering; je bent bij het gehele proces nauw betrokken en draagt verantwoordelijkheid over de planning, budgetten en organisatie rondom desbetreffend project.

OPLEIDINGS- EN ERVARINGSEISEN

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over een VCA diploma. Je hebt -enige- ervaring met BIM, BREAAM, LEAN en LEED of je weet in ieder geval waar het over gaat.
 
Wij vragen aantoonbare ervaring, ambitie en flexibiliteit. Wij bieden een absoluut dynamische baan met meer dan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?

Interesse en wil je meer weten? Stuur je CV en motivatie naar administratie@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. Jaap Buijs jr.

OVER KWAKMAN GROEP

Kwakman Groep uit Volendam is een trots design&construct bouworganisatie van elkaar aanvullende bedrijven en specialisaties. Onder de groep vallen o.a. Kwakman Afbouw, Kwakman Schilderwerken, Kwakman Interieur, Gerko Tribunes en P&B Interieurbouw. Tezamen bieden deze bedrijven een boventallig dienst- en productpakket en ondersteunt het complete (af)bouwproces van Co-creatie tot Co-prestatie.