Kwakman Groep is op zoek naar een projectleider.

25 april 2016

De activiteiten van Kwakman Groep breiden zich steeds verder uit. Diverse (nieuw)bouwprojecten dienen zich aan. Wij zitten in de lift maar het gaat hard. We zijn daarom opnieuw op zoek naar een kersverse projectleider.

Vacature Projectleider

Als projectleider vervul je uiteraard een belangrijke rol binnen ons team. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent communicatief sterk en weet zo een projectteam van monteurs, onderaannemers en leveranciers aan te sturen. Je neemt zelfstandig beslissingen en hebt hierover contact met zowel opdrachtgevers als directie. Van voorbereiding tot oplevering; je bent bij het gehele proces nauw betrokken en draagt verantwoordelijkheid over de planning, budgetten en organisatie rondom desbetreffend project.

Opleidings- en ervaringseisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over een VCA diploma. Je hebt -enige- ervaring met BIM, BREAAM, LEAN en LEED of je weet in ieder geval waar het over gaat.
 
Wij vragen aantoonbare ervaring, ambitie en flexibiliteit. Wij bieden een absoluut dynamische baan met meer dan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Interesse en wil je meer weten? Stuur je CV en motivatie naar administratie@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. Jaap Buijs jr.
 

Over Kwakman groep

Kwakman Groep uit Volendam is een trots design&construct bouworganisatie van elkaar aanvullende bedrijven en specialisaties. Onder de groep vallen o.a. Kwakman Afbouw, Kwakman Schilderwerken, Kwakman Interieur, Gerko Tribunes en P&B Interieurbouw. Tezamen bieden deze bedrijven een boventallig dienst- en productpakket en ondersteunt het complete (af)bouwproces van Co-creatie tot Co-prestatie.