Kwakman Groep is op zoek naar een werkvoorbereider.

11 mei 2016

De Kwakman Groep breidt uit, niet alleen in omvang maar ook in activiteiten en specialismen. Kijkend naar de toekomst zien we vele ontwikkelingen en een gestaag groeiende orderportefeuille. Ter ondersteuning en voorbereiding hierop zijn we op zoek naar een ambitieuze werkvoorbereider.

Vacature werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je uiteraard direct en actief betrokken bij nieuwe projecten. Je vervult dus een belangrijke rol binnen ons team en beschikt daarom over sterke communicatieve vaardigheden en fungeert goed binnen een team. Je onderhoudt contacten met opdrachtgever, leidinggevenden en andere direct betrokkenen die deel uitmaken van het projectteam. Je tekent, calculeert en controleert en draagt indirect zorg voor mens en materiaal gedurende het bouwproces.
 
Je bent meer dan bedreven in AutoCAD en anno 2016 verwachten we ook dat je goed bekend bent met Revit/BIM. Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf hierin verder te ontwikkelen en rekenen erop dat je dat ook wilt doen. Heb je daarnaast ook nog werkervaring binnen de (af)bouw branche dan raden we je zeker aan om te reageren. 
 
Wij vragen ambitie, flexibiliteit en een creatieve geest. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een interessante baan met een ruim takenpakket waarbij we je veel ruimte bieden om jezelf verder te ontwikkelen. Je maakt onderdeel uit van een intensief samenwerkend en compact BIM team.
 
Interesse en wil je meer weten?
Stuur je CV en motivatie naar administratie@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. Jaap Buijs jr.
 
 

Over Kwakman groep

Kwakman Groep uit Volendam is een trots design&construct bouworganisatie van elkaar aanvullende bedrijven en specialisaties. Onder de groep vallen o.a. Kwakman Afbouw, Kwakman Schilderwerken, Kwakman Interieur, Gerko Tribunes en P&B Interieurbouw. Tezamen bieden deze bedrijven een boventallig dienst- en productpakket en ondersteunt het complete (af)bouwproces van Co-creatie tot Co-prestatie.
 
 Hyacintenstraat 38
1131 HW Volendam
Postbus 59, 1130 AB Volendam
Telefoon 0299 374268