Kwakman Groep uitgebreid met spuiterij: Kwakman Finishing

4 mei 2018

Na Volendam en Harlingen hebben wij sinds deze week ook een vestiging aan de Zuiderkade in Beverwijk: Kwakman Finishing. Met de overname van spuiterij Metisto Finishing hebben wij nu in combinatie met Kwakman Interieur het complete proces van interieur en spuitwerk volledig in eigen beheer. Voor ons zijn dat grote stappen voorwaarts als het gaat om efficiency en het verhogen van onze kwaliteit.

Kwakman Finishing

Qua planning is het openen van een eigen spuiterij een ware aanwinst. Waar we voorheen voor spuitwerk afhankelijk waren van een externe partij beheersen we met Kwakman Finishing nu zelf de organisatie en kunnen we waar nodig schuiven met werkzaamheden. Het biedt ons niet alleen flexibiliteit, maar het geeft ons ook de kans om procesverbeteringen door te voeren en het kwaliteitsniveau op te schroeven. Kortom, deze nieuwe aanwinst is van grote toegevoegde waarde!

De faciliteiten zijn direct inzetbaar voor werkzaamheden vanuit Kwakman Interieur en Kwakman Schilderwerken, maar ook voor andere ondernemingen buiten de Kwakman Groep.

Met de doorstart van Metisto Finishing nemen wij ook een deel van het team over. Dit zijn volwaardige specialisten die jarenlange ervaring op zak hebben. Van maatwerk spuitwerk voor grote zakelijke projecten voor bijvoorbeeld horeca-, winkel- of kantoorruimten tot het meubel- en keukenspuitwerk voor de particuliere markt; met Kwakman Finishing bieden we op het gebied van interieurbouw nu een totaalpakket uit eigen keuken.