Kwakman logo prijkt op jubileumtenue FC Volendam

4 september 2020

In mei zette Kwakman zeer vastberaden een handtekening onder de verlenging van het sponsorcontract met FC Volendam. Het bestaande contract werd verlengd met 2 jaar. Als dank voor onze sponsoring staat het Kwakman logo nu op de nieuwe voetbalshirts van FC Volendam voor het seizoen 2020-2021. Het jaar waarin het honderdjarige bestaan van het Volendamse voetbal wordt gevierd. Hoe leuk is dat!

Kwakman logo op jubileumtenue FC Volendam

100 jaar Volendams voetbal
Op 1 juni 1920 werd er, met voetbalclub Victoria, begonnen met voetbal in Volendam. En al sinds 1929 zijn de clubkleuren oranje-zwart. Inmiddels wordt er al honderd jaar gevoetbald in ‘ons’ dorp. Ter ere van die mijlpaal speelt FC Volendam dit seizoen in een jubileumtenue. In de nieuwe shirts, waarop het logo van Kwakman op de mouwen staat, speelde FC Volendam vorige maand de jubileumwedstrijd tegen de amateurclub RKAV Volendam. FC Volendam won het jubileumduel met 5-0. 

Kwakman, trotse partner in ongeschreven voetbalgeschiedenis
Jaap Buijs, directeur Kwakman Groep: “Met Kwakman Groep zijn wij al jaren trouw sponsor van FC Volendam en op deze manier steunen wij de club in dit bijzondere jaar nog een stukje extra. We zijn trots op de uitbreiding van onze sponsorovereenkomst en we zien uit naar wat dit voetbalseizoen zal brengen!"


Lees ook: 
FC Volendam presenteert Kwakman als mouwsponsor