Kwakman opent nieuwe vestiging in Den Bosch: Kwakman Zuid

22 juli 2019

Een mijlpaal voor Kwakman: we openen een nieuwe vestiging in Brabant, net onder de rivieren. De nieuwe vestiging wordt een verlengstuk van ons hoofdkantoor in Volendam en is een logisch vervolg op de continue groei in ons klantenbestand waarvan een groot deel buiten de Randstad actief is. De doelstelling van de geografische aanvulling is meer waarde creëren voor onze afnemers en opdrachtgevers en om ze beter van dienst te kunnen zijn, ongeacht waar het bedrijf is gesitueerd. Daarnaast zorgt de verdeling van Kwakman voor meer focus op het hoofdkantoor. Dit resulteert weer in een strakke interne workflow en daarnaast voor betere service aan onze klanten.

Kwakman Zuid

Kenmerkend voor Kwakman is de aansluiting met haar opdrachtgever. Het opzoeken van een lokale samenwerking is daarvoor misschien wel het belangrijkste component. Daar horen natuurlijk lokale vertegenwoordigers bij! Davy Jilesen en Erik van Roessel vertegenwoordigen Kwakman als respectievelijk Operationeel Manager/Partner en Commercieel Manager/Partner. Onder de vlag van Kwakman Zuid gaan zij samen met onze opdrachtgevers de integrale afbouw van projecten verzorgen met daarnaast een focus op de realisatie van turn-key projecten.

Erik van Roessel
Erik van Roessel is een geboren en getogen Brabander en inmiddels woonachtig in het Brabantse Berkel-Enschot. Bij Erik kriebelde het ondernemersbloed al op jonge leeftijd, het grootste deel van zijn carrière is hij echter werkzaam geweest in diverse management posities bij gerenommeerde (en internationale) technische dienstverleners. Na één inkijkje in de wereld van afbouw en projecten was hij ‘verkocht’. “Je staat letterlijk aan de wieg van de mooiste ontwerpen voor opdrachtgevers en met elke stap die we in de uitvoering zetten, zie je steeds een stukje meer van het eindresultaat. Dat geeft enorm veel energie!” Met zijn HTS en MBA opleiding en de brede achtergrond in sales, operatie-, en verandermanagement zal Erik de locatie Zuid zowel met name organisatorisch op de kaart gaan zetten.

Davy Jilesen
De in het Land van Maas & Waal woonachtige Davy Jilesen komt, evenals de directie van Kwakman, uit een rasechte afbouwfamilie. Het met passie en trots realiseren van afbouwprojecten is hem met de paplepel ingegoten. Na een jarenlange loopbaan als technisch productieleider in de signing- en retailindustrie stapte Davy over naar de afbouwbranche. In de afgelopen 10 jaar deed Davy een fikse dosis kennis en kunde op in het werken met BIM in de retail. Kwakman is koploper in de afbouw als het gaat om het toepassen van BIM en om de continuïteit te waarborgen van beide vestigingen, is het BIM-specialisme van Davy een onmisbare skill. 

Een start is gemaakt
Kwakman Zuid start met ondersteuning op reeds lopende projecten zoals The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Daarnaast zullen Davy en Erik het project HAGA in Den Haag gaan begeleiden (463 appartementen naast het nieuwe HAGA ziekenhuis in Den Haag) en tevens Gooimeer in Naarden (flexibele kantoorruimtes in combinatie met een centrale ‘meat and eat’ voorziening).