Kwakman opereert in Bergman Clinics vestiging Hilversum

7 februari 2018

Kwakman doktert graag aan de beste afbouwoplossingen voor ziekenhuizen en medische klinieken. Een bijzonder afbouwspecialisme met specifieke eisen, dat we in de loop der tijd hebben verfijnd.

Bergman Clinics Hilversum

In Hilversum gaan we deze week van start met de transformatie van de vierde en vijfde verdieping van een voormalig kantoorgebouw. Het betreft een vestiging van Bergman Clinics: het grootste netwerk van zogenoemde focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Bergman Clinics ontvangt meer dan 85.000 cliënten per jaar.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het herindelen van de ruimtes, het aanbrengen van metalstud wanden en de installatie van systeemplafonds. Er is sprake van speciale geluids- en brandweringseisen. Met een gemiddelde bezetting van vier tot zes vakmannen van Kwakman is de verwachte opleveringsdatum voor de bouwvak 2018. 

Deze ‘operatie’ in opdracht van Interflow –onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv– wordt begeleid door één van onze vaste teams: werkvoorbereider Robin Ooteman, calculator Mark Redelaar en projectleider Marcel van der Roest.

Bergman Clinics Hilversum Bekijk foto's (3)