Kwakman opnieuw aan de slag voor Heddes Bouw op Tabor College d'Ampte in Hoorn

29 december 2016

'Wat in een goed vat zit verzuurt niet' luidt het aloude spreekwoord. Opgetogen mogen wij vermelden dat wij opnieuw aan de slag zullen gaan voor Heddes Bouw & Ontwikkeling op het Tabor College d'Ampte in Hoorn.

Tabor College d'Ampte in Hoorn

Afgelopen zomer zijn de vakmannen van Kwakman ook al actief geweest op het Tabor College d’Ampte aan de Berkhouterweg te Hoorn. De grootschalige renovatie annex nieuwbouw van deze moderne Westfriese parel geschiedt in twee fases. Beide fases komen van de tekentafel van Koning Ellis architecten uit Amsterdam die voor de uitdaging hebben gestaan de oude jaren ’60 panden zowel estetisch als functioneel nieuw elan mee te geven. Nieuwe gevels, een herziene indeling van lokalen, een praktijkplein, een kunstplein en een geheel nieuwe centraal gelegen ontmoetingsplek “d’Ampte diner” als levendig middelpunt. En -vanzelfsprekend voor een school die ‘sport’ als een van haar speerpunten uitdraagt - zijn de sportieve faciliteiten tot het uiterste geoptimaliseerd.
 
Tijdens het gehele renovatietraject moet de school gewoon open blijven en mogen de leerlingen en leraren geen obstructie ondervinden van de werkzaamheden. Er zal daarom zoveel mogelijk in vakantieperiodes gewerkt worden. Qua planning moeten er dus hoge rapportcijfers behaald worden. De werkvoorbereiding is inmiddels in volle gang en ambieert een 10 met griffel!
 
Op de website van KoningEllis vindt u meer informatie en foto’s over de renovatie van Tabor College D’Ampte

fotografie copyrights: Koning Ellis Architecten - www.koningellis.nl
 

Tabor College d'Ampte in Hoorn Bekijk foto's (5)