Kwakman renoveert kantoorpand HSB Bouw in Volendam

11 mei 2021 Kwakman renoveert kantoorpand HSB Bouw in Volendam

Nabij de Marinahaven in Volendam bevindt zich het kantoor van HSB Bouw, een bouwbedrijf dat in 1932 is opgericht en dat jaar op jaar enorme ontwikkelingen doormaakt. Op dit moment staat het kantoor van HSB in de steigers, het is toe aan een grondige verbouwing. Voor de complete droge afbouw tekende HSB een overeenkomst met Kwakman. Het interieur van het kantoor wordt compleet aangepakt, ook de indeling verandert. Kwakman plaatst de metalstud wanden, glazen systeemwanden, systeemplafonds, houtwolcement plafonds en Derako plafonds (houten latten). Daarnaast werken we alle wanden af op klasse A niveau.

Dit jaar werken we, naast deze renovatieklus, ook aan een omvangrijk woningbouwproject in opdracht van HSB, namelijk Buiksloterham in Amsterdam-Noord. Een werk waarbij we ons Maatwand Concept op grote schaal toepassen bij sociale woningbouw. Meer daarover leest u hier.

Uitvoerder HSB: “Kwakman is een fijne club om mee samen te werken.”
Rene Sikkema (uitvoerder HSB) is tevreden over de samenwerking tussen Kwakman en HSB: “Het is sinds jaren weer één van de eerste projecten die we met Kwakman uitvoeren en we zijn wederom zeer positief. Ze werken netjes en schoon en ook de lijnen met de werkvoorbereiders en projectleiders op kantoor verloopt soepel en goed. Kortom: een fijne club om mee samen te werken.”


Foto: Architectuurfotografen / Fedde de Weert