Kwakman Schilderwerken is op zoek naar een Calculator/werkvoorbereider

5 april 2017

De Kwakman Groep is één van de meest dynamische en in ontwikkeling zijnde bouwbedrijven in de regio. De toekomst biedt vele uitdagingen en de orderportefeuille groeit gestaag. Geheel in lijn hiervan heeft ook onze schildertak niet stil gezeten. We zijn daarom per direct op zoek naar een calculator/werkvoorbereider.

Vacature werkvoorbereider

De calculator/werkvoorbereider vervult een belangrijke rol binnen ons team en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je fungeert immers als spil binnen een samenwerkend team van opdrachtgevers, leidinggevenden, schilders en andere direct betrokkenen. Vanzelfsprekend ben je direct betrokken bij nieuwe projecten.

Van een werkvoorbereider anno 2017 verwachten we dat je bedreven bent in AutoCAD en dat je enigszins bekend bent met Revit/BIM. Wij rekenen er tevens op dat je jezelf hier verder in wilt ontwikkelen.

Wij bieden een interessante baan, een breed takenpakket en goede arbeidsvoorwaarden. Wij vragen ambitie, flexibilteit en oplossingsgericht denk- en handelniveau. Herken je jezelf hierin dan vragen wij om zeker te reageren.

Interesse en wil je meer weten?

Stuur je CV en motivatie naar administratie@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. Jaap Buijs jr.

Over Kwakman groep

Kwakman Groep uit Volendam is een trots design&construct bouworganisatie van elkaar aanvullende bedrijven en specialisaties. Onder de groep vallen o.a. Kwakman Afbouw, Kwakman Schilderwerken, Kwakman Tegelwerken, Kwakman Interieur, Gerko Tribunes en P&B Interieurbouw. Tezamen bieden deze bedrijven een boventallig dienst- en productpakket en ondersteunt het complete (af)bouwproces van Co-creatie tot Co-prestatie.