Kwakman sponsort topsporter Luc Kroon met leaseauto voor een jaar

15 mei 2020

De Volendamse Luc Kroon, één van Nederlands meest getalenteerde zwemmers, heeft maar één grote droom: meedoen aan de Olympische Spelen. De coronacrisis gooide echter roet in het eten; de Spelen gaan dit jaar niet door. Kwakman sponsort Luc al geruime tijd en besloot om hem, samen met Van Mossel Mercedes-Benz, een hart onder de riem te steken. De topzwemmer mag (deels) op kosten van Kwakman voor één jaar een fantastische leaseauto rijden om in eigen land mee op avontuur te gaan.

Sponsorauto voor topsporter Luc

Luc’s drive en doorzettingsvermogen zullen hem nog ver brengen
Kwakman gelooft dat successen slechts worden toebedeeld aan wie durft door te pakken, aan wie durft vol te houden en aan wie onderuit durft te gaan. Luc vond succes. Zijn doorzettingsvermogen en discipline brachten hem waar hij nu is: fit en (bijna) klaar voor de uitdaging van zijn leven. Kwakman geniet van Luc’s winnaarsmentaliteit en omdat we geloven in zijn talent steunen we hem graag in het waarmaken van zijn Olympische ambities. We zijn ervan overtuigd dat hij het nog ver zal schoppen. 

Stichting Ringen om Volendam
Luc Kroon en nog 5 andere topsporters uit gemeente Edam-Volendam worden door Stichting Ringen om Volendam financieel ondersteund bij het verwezenlijken van hun Olympische droom. Het geld uit dit fonds wordt vooral gebruikt worden voor facilitering, zoals bijvoorbeeld extra (buitenlandse) topwedstrijden/toernooien/trainingsstages, vervoers- en verblijfkosten, trainingsmaterialen maar ook voor het inhuren van specialisten. Stichting Ringen om Volendam ondersteunt topsporters uit de gemeente die kans maken op de internationale top 10 binnen hun sport. 

Op naar de Olympische Spelen 2021 Luc, en rij voorzichtig!

Sponsorauto voor topsporter Luc Bekijk foto's (2)