Kwakman steunt Het Jeroen Pit Huis met aanvullende donatie

6 juli 2021 Kwakman steunt Het Jeroen Pit Huis met aanvullende donatie

Recent zijn we, in opdracht van en samen met Dura Vermeer Renovatie Midden West, gestart met de realisatie van het eerste Jeroen Pit Huis in Nederland. Het gebouw krijgt gestalte, een goed deel van de staalconstructie is al te zien. Kwakman is onlangs gestart met het aanbrengen van brandwerende bekleding van deze staalconstructie.

Behalve het zeer scherpe aanbod dat Kwakman en Dura Vermeer samen boden, wilde Kwakman Het Jeroen Pit Huis graag nog verder ondersteunen. Daarom bracht Erik van Roessel (commercieel manager & partner van Kwakman Afbouw Zuid) vorige week een bezoek aan de bouwplaats en overhandigde aan Emilie van Karnebeek (voorzitter van Stichting Het Jeroen Pit Huis) een cheque met een aanvullende donatie van € 10.000. Onmetelijke dankbaarheid kregen we daarvoor terug. En een brede glimlach. Daar doen we het voor!

Het nieuwe zorgverblijf wordt een veilige gezinsvriendelijke niet-ziekenhuis omgeving, op loopafstand van Amsterdam UMC (locatie AMC), waar ouders kunnen leren omgaan met de complexe, intensieve, en vaak technische zorg voor hun chronisch zieke kind. Het huis biedt plaats aan 8 complete gezinnen, inclusief broertjes of zusjes en maakt de vaak lastige overgang van ziekenhuis naar thuis een stuk eenvoudiger.